Even voorstellen

Mijn naam is Diandra Laurens - Warlich. Ik ben logopedist en praktijkhoudster van Logopedie Doelgericht in Ede en een trotse mama van 2 kinderen, Fenna en Milan. In juni 2013 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Nijmegen. Op mijn voorgaande opleiding ben ik er achtergekomen dat ik logopedie wilde gaan studeren. Ik heb een aantal keren meegelopen met een logopedist en ik was meteen verkocht!

Ik wist het zeker, dit is iets waar ik wat mee wil gaan doen in de toekomst. Na het afronden van mijn opleiding SPW, ben ik meteen met de opleiding Logopedie gestart en heb ik deze met veel enthousiasme en plezier afgerond.


Helpen communiceren

Mensen helpen is een competentie die bij mij past. Het geeft mij voldoening om iets voor de mens te kunnen betekenen. Logopedie is daar een prachtig vak voor! 
Communiceren is zo gewoon, maar ook zo belangrijk! Dat is iets waar je niet altijd bij stil staat. Logopedie kan voor velen iets betekenen en daar zet ik mij dan ook graag voor in.

Gegarandeerde kwaliteit

Om kwaliteit te kunnen leveren en deze te kunnen waarborgen ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

© Logopedie Doelgericht - Hilversum
websdesign: Scriptus-Design